MediaWatch

Lise Rønne tilbage som vært på Aftenshowet

Efter en længere pause vender Lise Rønne efter sommerferien tilbage som fast vært på "Aftenshowet" og er således klar til at afløse Louise Wolff, der gik til TV 2.

Tv-vært Lise Rønne vender efter sommerferien tilbage som fast DR1-vært på fuld tid efter næsten to års pause, skriver herognu.dk

I 2012 sagde hun farvel til en fast stilling og blev tilknyttet DR som freelance, hvor hun bl.a. har løftet opgaver som "Eurovision" og "Det store juleshow".

Hun har tidligere været redaktør på programmet og enkelte gange værtsafløser.

"Jeg var med som tilrettelægger på Aftenshowets allerførste udsendelse, senere var jeg redaktør på programmet i et par år," siger Lise Rønne, der fra 1. august bliver en del af vagtplanen på "Aftenshowet". Det bekræfter DR i en pressemeddelelse.

For godt én måned siden meddelte Louise Wolff, at hun efter mere end 10 år i DR forlader værtsrollen på Aftenshowet for at flytte til ’Go’ morgen Danmark’ på TV 2.

Opdateret 09.50 med DR's bekræftelse af Lise Rønnes tilbagevenden.

Lise Rønne vært på nyt Blachman-koncept

DR TV står stærkt ved årets 'TvPriser'

DR sætter tre værter i spidsen for internationalt MGP 

Kvindelig power-trio i spidsen for Melodi Grandprix

Gravid Lise Rønne holder X Factor-pause 

Lise Rønne tilbage i værtstolen

Lise Rønne bliver redaktør

Her er de kvindelige medietalenter 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs