MediaWatch

DR sætter tre værter i spidsen for internationalt MGP

Der står hele tre værter på scenen under det internationale Melodi Grand Prix i København:" Den klassiske, den uforudsigelige og den empatiske."

foto: DR

Det bliver et trekløver, der skal guide ca. 180 millioner seere gennem det internationale Melodi Grand Prix i maj.

DR har netop offenliggjort, at værterne bliver Lise Rønne, Nikolaj Koppel og skuespiller Pilou Asbæk.

DR har valgt den klassiske vært, den uforudsigelig og den empatiske, forklarede man på et pressemøde i Odd Fellow Palæet i København tirsdag kl. 11.00.

Overraskelsen i værtsteamet er skuespiller Pilou Asbæk, der ifølge kilder er fransktalende, var ikke var i tvivl , da DR ringede:

"Men når jeg tænker på de opgaver, der ligger forud, får jeg sved på panden. Jeg vil gøre alt i min magt for at blive en god Eurovision-vært. Jeg tror, det bliver den vildeste oplevelse og en fest, som alle er inviteret med til," siger Pilou Asbæk i en pressemeddelelse.

Ifølge HerogNu var Christiane Schaumburg-Müller længe med i opløbet, men den kvindelige rolle gik altså til Lise Rønne.

Da Nastaja Crone og Søren Pilmark var værter i 2001, skulle de gennem ét show, men i år skal værterne stå for tre shows: de to semifinaler - henholdsvis den 6. og den 8. maj - samt finalen lørdag den 10. maj.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs