MediaWatch

Lise Rønne bliver redaktør

X Factor-værten Lise Rønne bliver redaktør i DR Medier.

Lise Rønne (32), der senest har været vært på X Factor og Dansk Melodi Grand Prix 2011 på DR1, skal fremover være redaktør i DR Medier, skriver DR i en pressemeddelelse.

Hun bliver ansvarlig for fakta- og livsstilsstoffet på DR1 i samarbejde med redaktør Gitte Tækker, som for et halvt år siden kom i spidsen for stofområdet på både hovedkanalen og DR2. 

Stillingen er nyoprettet, og der er derfor tale om en styrkelse af fakta- og livsstilsområdet, skriver DR.

Lise Rønne vil dog stadig påtage sig værtstjansen et par gange årligt.

”Med Lise Rønne får vi en redaktør, som både er erfaren og samtidig kan bidrage med et frisk syn på tingene. Lise Rønne har været et af DR1’s stærke værtsprofiler de sidste mange år, og nu glæder vi os til at hun bliver en del af redaktørkorpset,” siger kanalchefen for DR1, Lotte Lindegaard i meddelelsen.

Lise Rønne har tidligere været reporter på TV-Avisen og på ’Aftenshowet’, hvor hun også har været redaktør. Hun har en bacheloruddannelse i medievidenskab fra Aarhus Universitet og en diplomuddannelse i journalistik. Lise Rønne har også været producerassistent på MTV i London, studievært på Boogie (DR1), Rundfunk (TV 2), Ungefair (DR1) og ’Dagens Danmark’ (DR1).

- TBH
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs