MediaWatch

Lise Rønne bliver redaktør

X Factor-værten Lise Rønne bliver redaktør i DR Medier.

Lise Rønne (32), der senest har været vært på X Factor og Dansk Melodi Grand Prix 2011 på DR1, skal fremover være redaktør i DR Medier, skriver DR i en pressemeddelelse.

Hun bliver ansvarlig for fakta- og livsstilsstoffet på DR1 i samarbejde med redaktør Gitte Tækker, som for et halvt år siden kom i spidsen for stofområdet på både hovedkanalen og DR2. 

Stillingen er nyoprettet, og der er derfor tale om en styrkelse af fakta- og livsstilsområdet, skriver DR.

Lise Rønne vil dog stadig påtage sig værtstjansen et par gange årligt.

”Med Lise Rønne får vi en redaktør, som både er erfaren og samtidig kan bidrage med et frisk syn på tingene. Lise Rønne har været et af DR1’s stærke værtsprofiler de sidste mange år, og nu glæder vi os til at hun bliver en del af redaktørkorpset,” siger kanalchefen for DR1, Lotte Lindegaard i meddelelsen.

Lise Rønne har tidligere været reporter på TV-Avisen og på ’Aftenshowet’, hvor hun også har været redaktør. Hun har en bacheloruddannelse i medievidenskab fra Aarhus Universitet og en diplomuddannelse i journalistik. Lise Rønne har også været producerassistent på MTV i London, studievært på Boogie (DR1), Rundfunk (TV 2), Ungefair (DR1) og ’Dagens Danmark’ (DR1).

- TBH
 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs