MediaWatch

Kvindelig power-trio i spidsen for Melodi Grandprix

Louise Wolff, Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke tegner tv-showet Dansk Melodi Grand Prix 2013 i januar.

Louise Wolff, Lise Rønne og Sofie Lassen-Kahlke bliver værter for dansk Melodi Grand Prix 2013.

Grand Prix-festen afvikles den 26. januar i Jyske Bank Boxen i Herning.

Sammen skal de tre powerpiger lede seere, publikum og kunstnere gennem aftenen, der kulminerer, når vindersangen udråbes.

En vindersang, der til maj indtager scenen på den anden side af Øresund ved det Europæiske Melodi Grand Prix i svenske Malmø.

Grand Prix- og underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme, har svært ved at skjule sin begejstring over, at det er lykkedes at samle de tre smukke og dygtige kvinder som værtstrio.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs