MediaWatch

Lise Rønne tilbage i værtstolen

Når DR1 er tilbage med mere 'Her er dit liv' til efteråret, bliver det med den erfarne underholdningsvært Lise Rønne i værtsrollen.Det fremgår ifølge BT af et opslag på gratissiden.dk, hvor DR søger publikum til optagelserne af programmet.Lise Rønne afløser den hidtidige ’Her dit liv’ vært, Puk Elgaard, der har været plaget af migræne i flere år. Om det konkret er årsagen her, vides ikke.

Når DR1 er tilbage med mere 'Her er dit liv' til efteråret, bliver det med den erfarne underholdningsvært Lise Rønne i værtsrollen.

Det fremgår ifølge BT af et opslag på gratissiden.dk, hvor DR søger publikum til optagelserne af programmet.

Lise Rønne afløser den hidtidige ’Her dit liv’ vært, Puk Elgaard, der har været plaget af migræne i flere år. Om det konkret er årsagen her, vides ikke.

Lise Rønne indtog for godt ét år siden en redaktørrolle i DR Medier som ansvarlig for fakta- og livsstilsstoffet på DR1 i samarbejde med redaktør Gitte Tækker.

Hun var i 2008, 2009, 2001 og i år vært på X Factor, men sammen med de tre dommere, Pernille Rosendahl, Thomas Blachmann og Cutfather, valgt hun at trække sig fra programmet, lige før 'X Factor 2012' sluttede i foråret.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs