MediaWatch

Gravid Lise Rønne holder X Factor-pause

DR glæder sig på Lise Rønnes vegne, men ærgrer sig over at miste værten. Hendes afløser er endnu ikke fundet.

”Jeg vil gerne skynde mig at sige kæmpe tillykke til Lise. Og så er det brandhamrende ærgerligt, at hun ikke fortsætter. Lise har været fantastisk.”

Sådan siger DR’s underholdningsdirektør, Jan Lagermand Lundme, om Lise Rønne, der ikke kommer til at være vært på den tredje sæson af X Factor. Den 30-årige tv-værtinde er nemlig gravid i fjerde måned:

”Jeg har termin midt i de direkte udsendelser, og det går jo ikke,” siger Lise Rønne til BilledBladet.

DR har endnu ikke en afløser på plads, fortæller Jan Lagermand Lundme:

”Det er også ret nyt for os, så lige nu overvejer vi, hvordan vi gør,” siger han til MediaWatch.

X Factor er ikke det eneste program i DR, der skal ud at finde en barselsvikar. Aftenshowets Sisse Fisker skal også være mor og er tre måneder henne i sin graviditet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs