Om MediaWatch

Mediebranchen spiller en afgørende rolle for vores demokrati og kultur. En rolle, der er under forandring og under pres som følge af strukturelle ændringer i mediebranchen. MediaWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om mediebranchen. Om mediernes indhold og virksomhederne bag.

MediaWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over MediaWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

MediaWatch er ejet af JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Det betyder, at MediaWatch dækker JP/Politikens Hus, herunder Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Politiken og Finans med den samme kritiske og uafhængige tilgang til journalistikken, som er udgangspunktet for dækningen af resten af mediebranchen. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på MediaWatch.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Læs mere her, hvis du eller din virksomhed ønsker et abonnement på MediaWatch: Abonnement

Vi kan kontaktes på følgende adresse:MediaWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V


Redaktion:
Tlf.: 3330 8301
E-mail: redaktion@mediawatch.dk

Vil du være en del af redaktionen på MediaWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

Hvem er vi:

julie-mia-fogde

Julie Mia Fogde
Redaktør

Tlf: 3330 8301
Mobil: 2721 6744
julie@mediawatch.dk

Julie Mia Fogde, f. 1989, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og Hong Kong Baptist Universitet. Praktiktiden blev brugt på Jyllands-Posten. Julie kom til Watch Medier i 2016 og efter en afstikker som trainee i Europa Parlamentets pressetjeneste i Bruxelles, har hun siden 2017 været fast inventar på MediaWatch. Siden marts 2022 som redaktør.
emil-roemer-olsen

Emil Rømer Olsen
Journalist

Tlf: 3330 8369
Mobil: 4231 3182
emil@mediawatch.dk

Emil Rømer Olsen, f. 1993, er uddannet journalist fra RUC i 2020, hvor han skrev speciale om mediedækning af shitstorme på sociale medier. Han tilbragte praktiktiden på Ritzaus Bureau, herunder et halvt år som en del af Ritzaus hold i Bruxelles. Inden han kom til MediaWatch i 2021 har han bl.a. arbejdet for Danmarks Lærerforening på freelancebasis og forlaget Alinea.
rasmus-lange

Rasmus Mørck Lange
Journalist

Tlf: 3330 8425
Mobil: 2628 1537
rasmus.lange@mediawatch.dk

Rasmus Mørck Lange, f. 1992, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i januar 2022. Rasmus var i praktik på Fagbladet 3F og blev efter praktiktiden tilknyttet mediet som freelancer og siden fastansat som journalist i 3F. Han har været på MediaWatch siden sommeren 2022.
morten-bank-frederiksen

Morten Bank Frederiksen
Journalist

Tlf: 3330 8385
Mobil: 4114 2592
morten.bank.frederiksen@mediawatch.dk 

Morten Bank, f. 1992, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har tidligere været praktikant og fastansat på Ritzaus Bureau, hvor han har haft forskellige stofområder herunder erhvervsstof og politik, inden han 1. august 2023 startede på MediaWatch.

Billede er på vej

Stefan Nygaard Hansen
Journalist

Tlf: 3330 8358
Mobil: 2611 6468
snh@mediawatch.dk 

Stefan Nygaard, f. 1992, har en kandidat i journalistik og filosofi fra Roskilde Universitet med speciale i fortællende journalistik. Han var i praktik på fagbladet Djøfbladet og har siden september 2020 arbejdet hos Watch Medier. Først hos FinansWatch med ansvar for navne- og arbejdslivsstof med et kort ophold som Watch Mediers aftenvagt i New York. Han har været ansat som journalist hos MediaWatch siden maj 2024. 

MediaWatchs historie

1996

MediaWatch stiftes af Carsten Corneliussen som trykt publikation om tech og medier, der udkommer hver 14. dag.

2000

MediaWatch går online og indfører to daglige nyhedsbreve.
2001 Medieovervågningsbureauet Infopaq overtager MediaWatch, og året efter nedlægges printversionen.
2005 MediaWatch udskilles som et selvstændigt selskab med iværksætteren Nikolaj Opstrup som eneejer. Kort efter indføres abonnementsbetaling.
2007 A-Pressen køber MediaWatch for kort efter at sælge 60 pct. videre til Jyllands-Posten.
2010 FinansWatch lanceres af Jyllands-Posten.
2011 MediaWatch kommer under samme ledelse som FinansWatch, men fortsætter som selvstændigt selskab med A-Pressen som medejer.
2012 Selskabet bag FinansWatch omdannes til Watch Medier og lancerer søstermedierne MedWatch og ShippingWatch. Jyllands-Posten køber resten af MediaWatch og samler alle nicheaktiviteter i Watch Medier.


Teknisk support

Tlf. 7077 7447

support@infowatch.dk

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt: 

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte MediaWatch: 

mediawatch@infowatch.dk 

Tlf. 7171 7447

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com