MediaWatch

Radiostation har købt krakket banks hovedsæde til spotpris

Radio Limfjord overtager den hedengange sparekasse Spars Mors' hovedsæde for en tiendedel af den pris, som sparekassen inden krakket brugte på at renovere bygningen for.

Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

Den nordvestjyske radiostation Radio Limfjord har købt den krakkede bank Spar Mors' gamle hovedsæde i Bjergby på Mors for 1,4 mio. kr., skriver Finansforbundets magasin, Magasinet Finans.

Prisen for de godt 1000 kvadratmeter må siges at være en spotpris. I 2008 slog Spar Mors nemlig dørene op til hovedsædet efter en gennemgribende renovering, som kostede sparekassen 14 mio. kr. Kort tid efter gik Spar Mors konkurs og blev overtaget af Morsø Bank. Sidenhen fusionerede Morsø Bank med Morsø Sparekasse og blev til Fjordbank Mors. Den konstellation holdt kun i knap et år, før Finansiel Stabilitet overtog banken og frasolgte filialer og kunder.

Ifølge Nybolig Thy og Thyholm overtog en lokal erhvervsmand den renoverede bygning i Bjergby i Mors samt inventar for kun 850.000 kr. Med salget til Radio Limfjord sikrede han sig dermed en fortjeneste på knap 550.000 kr.

Radio Limfjords plan med bygningen er at bevare det gamle bankinventar. Bla. vil radiostationen bruge den gamle bankboks som kaffestue. Radiostationen regner med at flytte endeligt ind til sommer, skriver Magasinet Finans.

Regionalradioer opsiger Newspaq 

Newpaqs nyhedsfeed når ud til flere lyttere

100FM skal også holde øje med baglandet 

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs