MediaWatch

Europæisk skulderklap til DR-vært

Tv-vært og journalist Adrian Hughes indkasserer kulturel ros for sit tv-arbejde.

Foto: DR

Tv-vært og journalist Adrian Hughes har i går hentet ros og hædrende omtale under uddeling af den europæiske Helena Vaz da Silva-pris, "Raising Public Awareness on Cultural Heritage 2015".

Det skriver Jyllandsposten.

Prisen formål er anerkende ekstraordinære bidrag til at "fremme kommunikationen og øge bevidstheden om kulturarv og europæiske idealer,"  hedder det i en pressemeddelelse fra Europa Nostra Danmark.

Hughes er bl.a. kendt fra DR's Smagsdommerne, Kulturfredag og Kulturjournalen, og det er ikke hans første faglige hæder. I 2004 modtog han DR's sprogpris.

I meddelelsen skriver Europa Nostra Danmark bl.a.:

"Hughes arbejder med kunst og kultur på daglig basis. Der gås i dybden med kunstværker og kulturelle begivenheder og gennem hans diskussioner med eksperter på området, involverer han beskueren og frembringer til tider skjulte sider af kunst og kultur for at skabe en større forståelse for det komplekse i kulturen og dybden i den kunstneriske verden."

DR lukker Smagsdommerne

DR K værter skiftes til salon-samtaler

Falbert: Kulturstof i DR ville være en god idé

Hvor er du, Adrian Lloyd Hughes

10 år: DR2 brandet har det rigtig godt 

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs