MediaWatch

DR lukker Smagsdommerne

Sidste omgang med "Smagsdommerne" blev sendt i denne uge på DR K. Programmets vært, Adrian Hughes, skal nu udvikle en afløser.

Efter mere end 10 år på DR – først på DR2 og senest på DR K – lukker kulturprogrammet "Smagsdommerne", skriver dr.dk.

Beslutningen har ifølge programmets faste vært, Adrian Hughes, været undervejs i næsten to år, men først for et halvt års tid siden blev den endeligt truffet, siger han.

"Jeg har været så glad for at lave "Smagsdommerne", at jeg ikke selv har kunnet tage mig sammen til at slukke for respiratoren. Men programmer skal jo udvikle sig – og det skal jeg jo også selv – så nu er vi i gang med at udvikle programmets afløser, hvilket jeg glæder mig til at lave," siger Adrian Hughes, der også skal være ansigtet udadtil på det nye kulturprogram, der ventes i luften til efteråret.

Kanalredaktør for DR K, Flemming Hedegaard Larsen, siger til dr.dk, at han gene ser det kommende program give mere spillerum for at formidle kulturel faglighed frem for meninger om kulturprodukter, som har været grundstenen i smagsdommer-formatet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs