MediaWatch

DR K værter skiftes til salon-samtaler

DR K genåbner salonsamtalen i et nyt program, hvor kanalens kendte værter på skift tager tjansen og leder debatter om aktuelle kulturbegivenheder

Maria Månson

DR K's nye programserie, Salon K, genopliver salontraditionen.

Ikke den støvede af slagsen med portvin og tunge fløjlsgardiner, men salon som et moderne samtalerum.

Det bliver DR Ks kendte faste værter, der på skift inviterer gæster i studiet for at vende og dreje de aktuelle kulturelle emner.

I det første program, der sendes den 25. februar, spørger Adrian Hughes om kunsten er plat, hvis den er til at forstå. 

Næste ’Salon K’ handler om Lars von Triers film 'Nymphomaniac vol 1. Sammen med filmforsker Peter Schepelern, journalist Nils Thorsen og Triers mangeårige klipper Molly Stensgaard undersøger DR Ks Maria Månsson, hvad der gør von Trier til en ener i filmkunsten.

"Der kommer smæk på meningerne i ’Salon K’, når personligheder fra de mange hjørner af kulturlivet mødes og taler med hinanden og med publikum," siger kanalredaktør på DR K Flemming Hedegaard.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs