MediaWatch

Berlingske: Peter Arnfeldt frikendes‏

Skattesagskommission frikender tidligere spindoktor Peter Arnfeldt i sin endelige rapport om skattesagen, der offentliggøres om få uger, skriver Berlingske.

Foto: Kommunikationsforum.dk

Offentligheden får om kort tid svar på, hvad de jurakyndige mener om den såkaldte skattesag, der handler om, hvorvidt nogen i 2011 forsøgte at påvirke Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnocks private skattesag.

Skattesagskommissionen er færdig med sit arbejde og har haft sidste korrekturlæsning på sin beretning – den endelige rapport på 1700 sider fra Undersøgelseskommissionen ventes offentliggjort sidst i denne måned eller i begyndelsen af november.

Berlingske skriver søndag, at én af konklusionerne bliver, at en af de centrale personer - tidligere spindoktor Peter Arnfeldt - bliver frikendt.

Kommissionen skriver ifølge Berlingske, at der ikke er grund til at antage, at Arnfeldt lækkede Thorning og Kinnocks afgørelse til BT eller forsøgte at videregive afgørelsen til Ekstra Bladet.

Peter Arnfeldt er fortsat sigtet for lækage, selv om Københavns Politi har fået adgang til dele af kommissionens ansvarsvurdering om Arnfeldt. Arnfeldt foretrækker at læse hele redegørelsen, før han kommenterer den, skriver Berlingske.

Peter Arnfeldt slipper ikke af med sigtelse 

Engell: Arnfeldt-sigtelse overrasker

Skattesag: Usikkerhed om Ekstra Bladets spindoktor-bevis 

Arnfeldt hiver politiet i retten

Tidligere spindoktor sigtes for Ekstra Bladet-læk 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs