MediaWatch

Arnfeldt hiver politiet i retten

Den tidligere spindoktor er træt af stilstand i skattesagen og vil nu hive politiet i retten for at vurdere grundlaget for sigtelsen mod ham.

Peter Arnfeldt

Efter at have været sigtet i halvandet år er Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor stiktosset over stadig at være sigtet i sagen om lækket af Stephen Kinnocks skatteoplysninger, skriver Jyllands-Posten.

Han vil renses, og derfor hiver han nu Københavns Politi i byretten for at få vurderet, om der stadig er grundlag for at opretholde sigtelsen.

”Det ligner tjenesteforsømmelse. Jeg har et håb om, at det kommer borgeren til gode, når jeg kan dokumentere, at en myndighed ikke har foretaget sig noget som helst hen imod, hvad man kan forvente,” siger Peter Arnfeldt til Jyllands-Posten.

Politi venter på kommission

Københavns Politi forklarer, at man afventer Skattesagskommissionens afgørelse til september.

”Vi kan ikke udelukke, at den samlede gennemgang af materialet i Skattesagskommissionen kan have betydning for den afgørelse, vi skal tage,” siger politidirektør Thorkild Fogde til Jyllands-Posten.

Formand for Skattesagskommissionen Lars E. Andersen afviser overfor Jyllands-Posten, at den endelige rapport kommer til at indeholde nye oplysninger om lækagen.

BT afviser oplysninger fra anonymt brev i skattesag

Engell: Arnfeldt-sigtelse overrasker

Jan Kjærgaard stopper på Ekstra Bladet

BT dukkede sig for lækage-spørgsmål

Tidligere spindoktor sigtes for Ekstra Bladet-læk

Skattesag: Usikkerhed om Ekstra Bladets spindoktor-bevis 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs