MediaWatch

Tidligere spindoktor sigtes for Ekstra Bladet-læk

Den tidligere spindoktor Peter Arnfeldt sigtes nu for læk til Ekstra Bladet.

Den tidligere spindoktor for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen (V), Peter Arnfeldt, bliver sigtet af Københavns Politi for at have lækket fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skattessag til Ekstra Bladet

Det oplyser TV 2 News.

Han er ligeledes mistænkt for at have lækket de fortrolige oplysninger til BT.

"Vi er overrasket over sigtelsen. For i marts måned udtalte på skrift, at de ikke mente, der var grundlag for at rejse en sigtelse. Det har de altså ment nu. Jeg må bare konstatere, at politiet har en helt anden udlægning af sidste uges afhøringer, end jeg har. Det er en situation, vi er kede af," siger Peter Arnfeldts advokat Henrik Stagetorn til TV 2 News.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs