MediaWatch

Peter Arnfeldt slipper ikke af med sigtelse

Selvom skattesagskommissionen tilsyneladende står klar til at frikende den tidligere spindoktor for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen, skal Arnfeldt fortsat leve med sigtelsen, afgjorde Byretten fredag.

Tidligere spindoktor for Troels Lund Poulsen, Peter Arnfeldt, har i halvandet år været sigtet i sagen om mulige lækage af Thorning-familiens skattepapirer.

Men selvom den særlige skattesagskommission tilsyneladende står klar til at frikende den tidligere spindoktor for daværende skatteminister Troels Lund Poulsen, så skal Arnfeldt fortsat leve med sigtelsen, skriver Jyllands-Posten.

Københavns Byret afgjorde i dag i en kendelse, at Københavns Politi ikke behøver at skynde sig med sagen.

"Peter Arnfeldt Petersen anmodning om at det pålægges anklagemyndigheden at træffe afgørelse om tiltalespørgsmålet senest om senest om tre måneder tages ikke til følge," lyder det i rettens kendelse ifølge JP.

Eksspindoktor kræver tiltalefrist i lækagesag

Arnfeldt hiver politiet i retten

Engell: Arnfeldt-sigtelse overrasker 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs