MediaWatch

DJ-næstformand klar til at afløse Blicher

Næstformand i Dansk Journalistforbund, Lars Werge, melder sig på banen som afløser for formand Mogens Blicher Bjerregård, der ikke ønsker at genopstille.

Lars Werge, næstformand i DJ. | Foto: Thomas Nielsen/Polfoto

Kort efter at Dansk Journalistforbunds formand gennem 16 år, Mogens Blicher Bjerregård, meldte ud, at han ikke ønsker at fortsætte, så er første formandskandidat klar. Det skriver Journalisten.dk.

Den nye formand skal vælges på et delegeretmøde i april, og her stiller næstformand Lars Werge op. Han lægger op til samarbejde mellem de forskellige fagligheder i forbundet.

Dansk Journalistforbund skal have ny formand
”Vi skal sørge for at facilitere og hjælpe med at oprette klubhuse for fagligheden, hvor mange kan nørde. Der kan vi gå nogen skridt videre i retning af øget samarbejde med hinanden og på tværs af fagligheder. Vi skal fortsætte med at udbygge vores kollektive aftaler og overenskomster. Vi skal tale om fagenes kvalitet og etik og tilstand. Det har vi kunnet gøre i forhold til journalistikken og fotografiet i mange år,” sagde Lars Werge ifølge Journalisten.dk i dag på et hovedbestyrelsesmøde i forbundet.

PFA dropper sag mod medie – går til Pressenævnet

Medie: DJ vil have PFA til at droppe stævning

DJ og Danske Medier uenige om ændring af medieansvarslov

Forbund kritiserer beskæring af medieuddannelser

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs