MediaWatch

BT udpeger chef for dybdeborende journalistik

Thomas Nørmark Krog bliver forfremmet til chef for BT’s arbejde med afslørende historier.

BT’s gravere får ny mand i spidsen, skriver BT i en pressemeddelelse.

Thomas Nørmark Krog har i de seneste fem år været med på flere af BT’s store afslørende historier som for eksempel Se & Hør Sagen og Helle Thornings skattesag, der kastede en nominering til FUJ-prisen af sig til ham og kollegaerne.

Thomas Nørmark Krogs historier har været med til at positionere BT som et ”seriøst tabloidmedie”, hedder det i en pressemeddelelse fra Berlingske Media.

“BT har de seneste år været førende, når det gælder afslørende journalistik. Se & Hør-sagen, afsløringen af bøllemetoder i SKAT, afdækningen af det islamistiske miljø i Danmark og Peter Aalbæks Jensens pengecirkus i Zentropa, er de seneste eksempler. Vi vil gerne fortsætte den positive udvikling, og derfor har vi sat Thomas Nørmark Krog i spidsen for den del af BTs journalistik. Thomas har selv været en væsentlig bidragyder til BTs afsløringer de seneste år, og han er den rette til - sammen med resten af gruppen - at grave vigtige og unikke nyheder frem,” siger chefredaktør Olav Skaaning Andersen i pressemeddelelsen.

Thomas Nørmark Krog blev uddannet fra Syddansk Universitet i 2006 og har siden været på Ekstra Bladet, 24timer og siden på BT siden 2009. Sammen med kollegaen Andreas Karker skrev han ”Luksusfælden” i 2011 om den konservative politiker og eks-minister Henriette Kjær og hendes mand Erik Skov Pedersens privatøkonomi.

BT får advokatbreve om ny Løkke-bog

Løkke skal atter i mediernes søgelys

Topadvokat stævner BT for ærekrænkelse

BT dukkede sig for lækage-spørgsmål

Her er de nominerede til FUJ-prisen 2012

Skaaning: Svært at dække sager, hvor man selv er involveret 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs