MediaWatch

BT får advokatbreve om ny Løkke-bog

Venstres Sophie Løhde bekræfter, at hun har hyret en advokat op til udgivelsen af en ny bog om Venstres partiformand.

Foto: Martin Lehmann, Polfoto

En kommende bog skrevet af BT-journalisterne Andreas Karker og Thomas Nørmark Krog, der handler om om Lars Løkke Rasmussen, har fået Venstre op på mærkerne, skriver Journalisten.

Bogen har bl.a. får folketingsmedlem for Venstre, Sophie Løhde, til at sende et brev til Berlingske Medias forlag via sin advokat.

”Jeg kan bekræfte at jeg har talt med den ene af forfatterne til en kommende bog om LLR, hvor jeg blev præsenteret for en række løgnehistorier. Jeg kan også bekræfte, at jeg har bedt min advokat bekræfte de forsikringer og den aftale, vi har indgået om min person i bogen,” skriver Sophie Løhde i en mail til Journalisten.

Forlagsdirektør på People Press Jakob Kvist og BT's ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning bekræfter, at de har fået, hvad Jakob Kvist kalder et 'forebyggende brev'. Ifølge Olav Skaaning Andersen er det ikke den eneste advokat, der har henvendt sig til avisen i forbindelse med den kommende bogudgivelse.

Berlingske skrev i går, at ifølge avisens  oplysninger er personer i Lars Løkke Rasmussens inderkreds i færd med at bygge et beredskab, der skal beskytte formanden mod potentielle efterdønninger af bogen.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs