MediaWatch

Yousee vil stoppe kundesivning med streaming-godbid

Yousee prøver at holde på sin bedste kunder med tilbud om gratis  adgang til web-tv, arkiv og start forfra-funktion fra mobilen eller pc'en.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Yousee giver i dag godt 800.000 af sine kunder et ekstra tilbud. Abonnenter på mellem- og fuldpakke får ud over det traditionelle tv-tilbud også til et streaming-univers bestående af live-tv på nettet, spol tilbage funktionen "Start Forfra" og et tv-arkiv med ca. 10.000 timers nyt indhold hver uge.

Det meddeler Yousee i en pressemeddelelse.

Hård konkurrence

Det er forandrede tv-vaner, der motiverer Yousee til at forbedre produktet til de bedste kunder.

”Kabeltv-markedet er i hård konkurrence med de mange nye streamingtjenester, som skyder frem hele tiden. Men vi har en klar fordel i kabeltv-verdenen i bredden og omfanget af vores indhold,” siger direktør René Brøchner, Yousee i en pressemeddelelse.

Kunderne vil fortsat kunne se flow-tv, som de plejer, men de kan selv gå ind og vælge at se en tidligere sendt udsendelse eller starte en igangværende udsendelse forfra.

 Analytiker: Det nye 'Yousee Play' er ingen udfordrer til Netflix

Tv on demand er ikke en nyhed fra YouSee. Det får selskabets bredbåndskunder allerede via streamingtjenesten Yousee Play.

"Det nye er, at vi breder adgangen så massivt ud til vores tv-kunder, at vi rammer hver tredje danske husstand. Med vores position på markedet skal vi være de bedste til at levere kabel-tv’ets indhold dér, hvor kunderne er – og de er for længst tjekket ind i en verden af streaming og on demand,” siger René Brøchner.

Yousee mistede i 2014 47.000 tv-kunder ifølge årsregnskabet. Kabel-tv selskabet, der stadig er langt det største på det danske marked, har i år sat flere ting i søen for at holde på kunderne, herunder bedre og hurtigere internet, der lige som streaming-pakken følger gratis med til kunderne.

Yousee vil holde på tv-kunder med hurtigere internet 

TDC nedlægger YouBio 

Frit valg-rapport splitter tv-distributører 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs