MediaWatch

TV 2 i Norge får aftale i hus med Telenor

Seks dage inden deadline og risikoen for "sort skærm" er Egmonts TV 2 og Canal Digital blevet enige om en ny disitributionsaftale.

Foto: Egmont/Bjørn Inge Karlsen

Risikoen for sort skærm for mere end en million husstande i Norge er blevet afværget, efter Egmonts norske tv-station, TV 2, er nået til enighed om en ny distributionsaftale med Canal Digital. Det skriver Kampanje.

Aftalen faldt på plads seks dage inden fristen for forhandlingerne udløb.

"Vi er glade for, at vores kunder vil kunne se TV 2-udsendelser fra EM i fodbold til andre større sportsbegivenheder til sommer. Vi blev også enige om at fortsætte samarbejdet med at udvikle gode og innovative tv-tjenester til gavn for seerne," lød det fra Ragnar Kårhus, adm. direktør for Canal Digital, i en kommentar til aftalen.

Forhandlingerne mellem TV 2 og Canal Digital har handlet om, hvor meget Canal Digital, der er ejet af telekoncernen Telenor, skal betale for at distribuere TV 2's kanaler. Prisspørgsmålet har været en kilde til uenighed mellem de to selskaber flere gange i de seneste år.

I begyndelsen af året var Canal Digital igennem en anden hård armlægning om prissætning. Den gang sad Discovery på den anden side af bordet og her nåede parterne ikke at finde en løsning inden deadline. Det udløste sort skærm for flere Canal Digital-abonnenter, når de stillede ind på Discoverys kanaler, inden parterne fandt hinanden.

Tv-konflikt har kostet Canal Digital tæt på 20.000 kunder

Tv-konflikt slutter - Discovery-kanaler vender tilbage

Telenor-chef: Vi må sætte foden ned

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs