MediaWatch

Telenor-chef: Vi må sætte foden ned

Topchefen for Telenor, der ejer Canal Digital, udtaler sig for første gang om konflikten med Discovery.

Tvisten mellem Canal Digital og Discovery Network, som betyder, at 2,8 mio. nordmænd og 200.000 danske husstande i øjeblikket er uden kanaler som Eurosport, 6’eren og Kanal 5, har stået på siden sidste mandag.

I den tid har Sigve Brekke, topchef for Telenor, der ejer Canal Digital, forholdt sig tavs om konflikten, men nu udtaler han sig for første gang om den. Det skriver Kampanje.

"Det er forhandlinger, hvor vi forholder os til et forhandlingsudspil fra indholdsleverandører. Når vi føler, at det, som bliver krævet, ikke kan forsvares i forhold til, hvad vi vurderer, vi kan tjene penge på, og hvilke tilbud vores kunder får, må vi sætte foden ned. Det har vi gjort i dette tilfælde, men jeg håber, at vi nu kan finde en løsning," siger Sigve Brekke til Kampanje.

Ifølge topchefen er der fortsat er en god dialog mellem parterne.

Det er anden gang på få år, at en konflikt mellem Canal Digital og en tv-udbyder ender med sort skærm hos norske tv-seere. Senest var det norsk TV 2, som Telenor ikke kunne nå til enighed med.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere