MediaWatch

Telenor-chef: Vi må sætte foden ned

Topchefen for Telenor, der ejer Canal Digital, udtaler sig for første gang om konflikten med Discovery.

Foto: PR/Telenor

Tvisten mellem Canal Digital og Discovery Network, som betyder, at 2,8 mio. nordmænd og 200.000 danske husstande i øjeblikket er uden kanaler som Eurosport, 6’eren og Kanal 5, har stået på siden sidste mandag.

I den tid har Sigve Brekke, topchef for Telenor, der ejer Canal Digital, forholdt sig tavs om konflikten, men nu udtaler han sig for første gang om den. Det skriver Kampanje.

"Det er forhandlinger, hvor vi forholder os til et forhandlingsudspil fra indholdsleverandører. Når vi føler, at det, som bliver krævet, ikke kan forsvares i forhold til, hvad vi vurderer, vi kan tjene penge på, og hvilke tilbud vores kunder får, må vi sætte foden ned. Det har vi gjort i dette tilfælde, men jeg håber, at vi nu kan finde en løsning," siger Sigve Brekke til Kampanje.

Ifølge topchefen er der fortsat er en god dialog mellem parterne.

Det er anden gang på få år, at en konflikt mellem Canal Digital og en tv-udbyder ender med sort skærm hos norske tv-seere. Senest var det norsk TV 2, som Telenor ikke kunne nå til enighed med.

Mere fra MediaWatch

Det globale bogsalg steg i 2021

Salget af bøger på tværs af fysiske og digitale salgskanaler er steget med mellem fem og ti pct. i størstedelen af de 18 lande, som indgår i en ny kortlægning af det globale bogsalg i 2021.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs