MediaWatch

Canal9 slukker for Glamour

Den amerikanske soap Glamour overlevede ikke længe på Canal 9, der overtog serien efter Kanal4 sagde stop sidste år.

Et lille år efter soap-klassikeren 'Glamour' fik en ny chance på dansk tv, må Bonniers Canal 9 også konstatere, at serien har haft sin tid på dansk tv. Det skriver Tvtid.dk.

"Vi må desværre erkende, at seertallene har været for lave til, at vi kan fortsætte med at vise 'Glamour'. Men det lykkedes os da i hvert fald at forlænge seriens liv med et år," siger Canal9's danske chef Charlotte Repholtz, der i januar sidste år "reddede" 'Glamour', efter Kanal4 droppede serien i slutningen af 2011 - til de trofaste Glamour-seeres store fortrydelse.

'The Bold and the Beautiful', som serien originalt hedder, blev først vist på CBS i 1987 i USA, hvor serien stadig kører. Historien om familien Forrester blev importeret til Danmark af det daværende Kanal 2 i 1990 og har en overgang også været vist på TV 2.

Med til Canal9's begrundelsen hører, at Glamour mister to bærende skuespillere, Ron Moss, der spiller Ridge Forrester, og Susan Flannery, der spiller Stephanie Forrester. Kanalen sender sidste omgang Glamour i dag kl. 16.30.

 

Glamour "reddet" af Canal 9

’Glamour’ kæmper for at komme tilbage på dansk tv

 Tiden løber fra 'soaps'

 Slut med Glamour på Kanal 4

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs