MediaWatch

Slut med Glamour på Kanal 4

Den sidste intrige i sæbeoperaen Glamour har udspillet sig - i hvert fald på en dansk tv-kanal, for SBS TV stopper visningen efter 21 år.

Over 5000 afsnit af 'The Bold and the Beautiful' eller 'Glamour', som den danske titel lyder, nåede at rulle over skærmen, før SBS TV’s Kanal 4 sender sidste afsnit 7. november.

SBS TV har droppet at købe en ny sæson på grund af stadigt ringere seertal til den, skriver Tvtid.dk.

Af samme årsag har serien skiftet sendetidspunkt flere gange, men for øjeblikket vises den om morgenen kl. 8.40.

Glamour fik sin tv-debut i Danmark på det daværende Kanal 2 i slutfirserne. Siden blev den vist på TV Danmark, TV Danmark 2 og nu Kanal 4, skriver Tvtid.dk.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs