MediaWatch

’Glamour’ kæmper for at komme tilbage på dansk tv

Produktionsselskabet bag ’Glamour’ har hyret et PR-bureau i kampen om at komme tilbage på dansk tv.

For nylig sagde Kanal 4 farvel og tak til soap-serien ’Glamour’ grundet lave seertal.

Det er dog ikke nødvendigvis enden på historien om den amerikanske soap i Danmark - hvis nogen skulle tro det. Produktionsselskabet bag ’Glamour’ mener ikke, at de efter 21 år på danske tv-skærme har aftjent deres tid endnu og hyrer nu et dansk PR-bureau i kampen om at vinde danskernes hjerte på ny. Det skriver Ekstra Bladet.

”De har kontaktet os, fordi det betyder meget for dem at serien fortsætter på dansk tv og de giver sig ikke uden kamp. Vi er hyret til at skaffe hype omkring ’Glamour’ igen og få seriens danske fans til at vise, at de stadig vil se ’Glamour’ på en dansk kanal,” siger Eva Dahl fra PR-bureauet Promokontoret, som det amerikanske produktionsselskab har hyret til formålet.

Og hverken Promokontoret eller ’Glamour’ er klar til at give op uden kamp.

”Hvis ikke Kanal 4 skifter mening, håber vi, at en anden dansk kanal vil samle serien op. Ellers kan man forestille sig, at der bliver oprettet en YouTube-kanal, hvor danske seere fortsat kan følge 'Glamour',” forklarer Eva Dahl, der i disse dage falbyder telefon-interviews med seriens stjerner til danske medier.

- CT

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs