MediaWatch

Susanne Bier-drama blev den mest sete på HBO i 2020

Miniserien "The Undoing", som er er instrueret af Susanne Bier, blev den mest sete serie på amerikanske HBO på tværs af platforme, skriver Variety.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Med 12,3 mio. seere blev dramaserien "The Undoing" den mest sete på den amerikanske tv-station HBO, som er en del af Warner Media, i 2020

Det er amerikanske Variety, som bl.a. Ekko referererer, der beskriver seerrekorden, der er hentet på tværs af HBO's tv-netværk og streamingtjenesten HBO Max.

"The Undoing" er instrueret af danske Susanne Bier og har Nicole Kidman i den ene hovedrolle som psykologen, hvis mand, spillet af Hugh Grant, anklages for et brutalt drab.

Serien er blandt de nominerede for årets miniserie, når årets Golden Globe-priser skal uddeles 28. februar. Her er Thomas Vinterbergs spillefilm "Druk"også med i opløbet og nomineret i kategorien for bedste udenlandske film.

Susanne Bier har de seneste år markeret sig internationalt som instruktør med flere film og dramaserier som "The Night Manager" og "Bird Box" og er for nylig blevet hyret som instruktør på serien "The First Lady" for Showtime.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs