MediaWatch

Susanne Bier-drama blev den mest sete på HBO i 2020

Miniserien "The Undoing", som er er instrueret af Susanne Bier, blev den mest sete serie på amerikanske HBO på tværs af platforme, skriver Variety.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Med 12,3 mio. seere blev dramaserien "The Undoing" den mest sete på den amerikanske tv-station HBO, som er en del af Warner Media, i 2020

Det er amerikanske Variety, som bl.a. Ekko referererer, der beskriver seerrekorden, der er hentet på tværs af HBO's tv-netværk og streamingtjenesten HBO Max.

"The Undoing" er instrueret af danske Susanne Bier og har Nicole Kidman i den ene hovedrolle som psykologen, hvis mand, spillet af Hugh Grant, anklages for et brutalt drab.

Serien er blandt de nominerede for årets miniserie, når årets Golden Globe-priser skal uddeles 28. februar. Her er Thomas Vinterbergs spillefilm "Druk"også med i opløbet og nomineret i kategorien for bedste udenlandske film.

Susanne Bier har de seneste år markeret sig internationalt som instruktør med flere film og dramaserier som "The Night Manager" og "Bird Box" og er for nylig blevet hyret som instruktør på serien "The First Lady" for Showtime.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs