MediaWatch

Susanne Bier skal instruere ny Hollywood-serie

Efter succes med "The Undoing" på HBO skal Susanne Bier inden længe i gang med en ny serie – denne gang skal hun portrættere tidligere amerikanske præsidentfruer.

Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske instruktør Susanne Bier har for nylig haft succes med HBO-serien "The Undoing", hvor hun kommanderede rundt med stjerner som Nicole Kidman og Hugh Grant, og nu har hun landet et nyt job som instruktør på en stor Hollywood-serie, skriver Variety.

Hun skal således instruere serien "The First Lady", som skal portrættere tidligere amerikanske præsidentfruer. Tv-selskabet Showtime står bag produktionen af serien.

"Susanne er en visionær instruktør, som styrer produktionen med voldsom ærlighed og en enestående visuel styrke," siger Amy Israel, vicedirektør i Showtime.

I Danmark vil det formentlig være muligt at se "The First Lady" på streamingtjenesten Paramount+, som ViacomCBS lancerer i norden i slutningen af marts. Tjenesten vil i hvert fald byde på indhold fra Showtime, som altså står bag Susanne Biers kommende serie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs