MediaWatch

Gratis filmtjeneste får fyldt hylderne op med danske film - tager over fra DFI

Bibliotekernes gratis filmtjeneste Filmstriben overtager bagkatalog med 400 danske kort- og dokumentarfilm fra Filminstituttet i en ny aftale, der skal give nichefilmene større gennemslagskraft.

Foto: Screenshot, filmstriben.dk

Filminstituttet og DBC Digital, der leverer informationsydelser til landets biblioteker og som en del af det driver filmtjensten Filmstriben, har lavet en aftale, der skal sikre større udbredelse af de danske kort- og dokumentarfilm. Det oplyser Filminstituttet i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer, at de 400 kort- og dokumentarfilm, der hidtil kun har været tilgængelige på Filminstituttets egen platform Filmcentralen, til marts flytter ind på bibliotekstjenesten Filmstriben, der i forvejen har et bredt katalog af bl.a. danske spillefilm. Nye film vil desuden løbende blive tilføjet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs