MediaWatch

Ny Cavling-komité er udpeget

Komitéen bag landets fornemmeste journalistpris har fået to nye medlemmer, mens tre er blevet genvalgt. Ny formand er udpeget.

Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Cavling-komitéen har fået to nye medlemmer, mens tre er blevet genvalgt. Det oplyser Dansk Journalistforbund.

De to nyvalgte medlemmer er Søren Flytkjær fra DR P4 Nordjylland og freelancer Janni Gjersen Hansen. Tre medlemmer fortsætter i komitéen, og de er Kaare Sørensen fra TV 2, DR's Ida Ebbensgaard og freelancer Lars Ruggaard.

Komitéen har også fundet ny formand, efter den hidtidige, Kirsten Pilgaard, valgte at stoppe efter seneste uddeling af Cavling-prisen. Ida Ebbensgaard er blevet valgt til posten.

Det er Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse, der vælger medlemmerne af Cavling-komitéen. De fem medlemmers næste opgave ligger i efteråret, hvor der udpeges nominerede til Cavling-prisen, der uddeles i begyndelsen af 2017. Komitéen er valgt for tre år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs