MediaWatch

Ny Cavling-komité er udpeget

Komitéen bag landets fornemmeste journalistpris har fået to nye medlemmer, mens tre er blevet genvalgt. Ny formand er udpeget.

Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Cavling-komitéen har fået to nye medlemmer, mens tre er blevet genvalgt. Det oplyser Dansk Journalistforbund.

De to nyvalgte medlemmer er Søren Flytkjær fra DR P4 Nordjylland og freelancer Janni Gjersen Hansen. Tre medlemmer fortsætter i komitéen, og de er Kaare Sørensen fra TV 2, DR's Ida Ebbensgaard og freelancer Lars Ruggaard.

Komitéen har også fundet ny formand, efter den hidtidige, Kirsten Pilgaard, valgte at stoppe efter seneste uddeling af Cavling-prisen. Ida Ebbensgaard er blevet valgt til posten.

Det er Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse, der vælger medlemmerne af Cavling-komitéen. De fem medlemmers næste opgave ligger i efteråret, hvor der udpeges nominerede til Cavling-prisen, der uddeles i begyndelsen af 2017. Komitéen er valgt for tre år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Et forlag med faldende flyvehøjde, en pris på åbning af DR’s kæmpearkiv, en omfattende fyringsrunde og en radiodirektør, der må se i øjnene at vigtig målsætning bliver svær at nå. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs