MediaWatch

Cavling-vinder får job hos Europa-parlamentariker

Vinderen af Cavling-prisen 2012 har fået nyt job og er nu undersøgende journalist for dansk medlem af Europa-Parlamentet.

Asbjørn With, her fotograferet ved uddelingen af Cavling-prisen 2012. | Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Asbjørn With er fra 1. april ansat som undersøgende journalist hos den danske Europa-parlamentariker Rikke Karlsson. Det skriver Journalisten.

Asbjørn With vandt Cavling-prisen 2012 for sin journalistik om svigt i sager om bl.a. sexmisbrug og tvangsfjernelser i Rebild Kommune. Han arbejdede dengang for Nordjyske Stiftstidende og skiftede i 2014 til TV 2 Østjylland.

Jobbet hos Rikke Karlsson kommer til at tage udspring i klager, som EU-borgere afgiver på områder, som ligger inden for EU's kompetencer.

"Min første opgave er at finde ud af, hvilke danske borgere som føler sig så meget i klemme i det danske system, at de har valgt at klage til Europa-Parlamentets borgerklageudvalg. Rikke sidder i udvalget, men hun har ikke mulighed for at grave sig dybt ned i den kæmpestore bunke sager, som ligger, og samtidig passe sit arbejde. Det vil jeg grave mig ned i," siger Asbjørn With til Journalisten.

Hans nye arbejdsgiver, Rikke Karlsson, blev valgt til Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti, men har siden oktober 2015 været løsgænger.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs