MediaWatch

DJ skal vælge nye medlemmer af Cavling-komite

Komiteen, der uddeler Cavling-prisen, skal have nye medlemmer, og udvælgelsesprocessen ruller nu i gang.

Dansk Journalistforbund skal finde nye medlemmer af Cavling-komiteen, når de nuværende fem medlemmers periode udløber. Derfor indleder forbundet nu jagten på de nye medlemmer, skriver Dansk Journalistforbund.

Første skridt i rekrutteringsprocessen er, at kandidater skal indstilles. Det trin i processen er der deadline på 20. maj. Det er Journalistforbundets hovedbestyrelse, der vælger de nye medlemmer. Det sker på et møde i juni.

De fem nuværende medlemmer af Cavling-komiteen er formand Kirsten Pilgaard fra Nordjyske Medier, Torben Møller, DR Midt & Vest, Ida Ebbensgaard, DR, Lars Ruggard fra Rugaard og Hvidtfeldt og Kaare Sørensen, TV 2.

2015-udgave af Cavling-prisen blev uddelt i januar 2016 og gik til DR's Puk Damgsgaard for hendes dækning af konfliktfyldte områder i Mellemøsten og for bogen "Ser du månen, Daniel".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere