MediaWatch

Grakom skifter pressechef efter få måneder

Organisationen for kommunikations-, design- og medieproduktionvirksomheder har hentet ny pressechef, få måneder efter den tidligere kom til.

Kasper Jessing, pressechef, Grakom | Foto: PR, Grakom

Kasper Jessing er ny pressechef i Grakom, som er interesseorganisation for virksomhederne inden for kommunikation, design og medieproduktion.

Den nytiltrådte pressechef er uddannet fra Journalisthøjskolen i Aarhus i 2007. Han har senest arbejdet i Skatteministeriet og har før det haft en længere karriere i DR på bl.a. nyhedskanalen DR Update, TV Avisen og P3 Nyheder.

Kasper Jessing tiltrådte 1. september, og han afløste Troels Hein Bünger, der kun nåede at bestride posten som pressechef i ganske få måneder. Han kom til Grakom i foråret fra en stilling som økonomisk journalist på Børsen.

Grakom skiftede tidligere på året navn fra Grafisk Arbejdsgiverforening. Foreningen repræsenterer lidt over 500 virksomheder.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs