MediaWatch

International pressechef forlader Saxo Bank

Saxo Banks internationale pressechef har fået nyt job, og banken samler det globale ansvar for kommunikation og presse i en stilling.

Saxo Banks internationale pressechef, Kasper Elbjørn, har fået nyt job, og i samme ombæring opretter banken derfor en ny stilling, hvor Cathrine Kier, der indtil nu har været nordisk pressechef, får titel af global presse- og kommunikationschef.

"Den nye rolle som global presse- og kommunikationschef kommer efter, at bankens internationale pressechef, Kasper Elbjørn, der hidtil har haft ansvaret for PR uden for Norden under Rune Bech, har fået en stilling uden for banken," skriver Saxo Bank i en pressemeddelelse.

Kasper Elbjørn har fået job som pressechef i Carlsberg, hvor han starter 1. november.

Cathrine Kier har arbejdet i Saxo Bank siden 2013, og hun kom fra en stilling i PFA's kommunikationsafdeling. Hun har tidligere været journalist på Børsen.

Cathrine Kier refererer fortsat til Saxo Banks globale direktør for digitale medier og kommunikation, Rune Bech.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs