MediaWatch

International pressechef forlader Saxo Bank

Saxo Banks internationale pressechef har fået nyt job, og banken samler det globale ansvar for kommunikation og presse i en stilling.

Saxo Banks internationale pressechef, Kasper Elbjørn, har fået nyt job, og i samme ombæring opretter banken derfor en ny stilling, hvor Cathrine Kier, der indtil nu har været nordisk pressechef, får titel af global presse- og kommunikationschef.

"Den nye rolle som global presse- og kommunikationschef kommer efter, at bankens internationale pressechef, Kasper Elbjørn, der hidtil har haft ansvaret for PR uden for Norden under Rune Bech, har fået en stilling uden for banken," skriver Saxo Bank i en pressemeddelelse.

Kasper Elbjørn har fået job som pressechef i Carlsberg, hvor han starter 1. november.

Cathrine Kier har arbejdet i Saxo Bank siden 2013, og hun kom fra en stilling i PFA's kommunikationsafdeling. Hun har tidligere været journalist på Børsen.

Cathrine Kier refererer fortsat til Saxo Banks globale direktør for digitale medier og kommunikation, Rune Bech.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs