MediaWatch

Børsen besætter ledig redaktørpost

Børsen har sat navn på ny økonomiredaktør, som kommer til erhvervsavisen fra Information.

Kenneth Praefke bliver ny økonomiredaktør på Børsen. Det skriver hans forgænger, Thomas Bernt Henriksen, på Twitter.

Den nye økonomiredaktør kommer fra en stilling som journalist på Information. Tidligere har han arbejdet for DVCA, foreningen for kapitalfonde og venturekapital, og så har han i en periode været freelancejournalist, ligesom han har arbejdet for Venstre.

Kenneth Preafke er uddannet økonom fra Københavns Universitet.

Han afløser Thomas Bernt Henriksen, der er rykket videre til stillingen som debatredaktør på Børsen. Den stilling blev ledig, efter Christopher Arzrouni forlod den for at blive særlig rådgiver for udenrigsminister Kristian Jensen (V).

 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs