MediaWatch

FDIH får ny direktør

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, henter ny adm. direktør i betyrelsen. Annette Falberg skifter til Dansk Industri.

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, får ny adm. direktør 1. november 2015, når Niels Ralund overtager ledelsen af foreningen. Han afløser Annette Falberg, der 1. november tiltræder som direktør for DI Handel.

Det skriver FDIH i en pressemeddelelse.

Niels Ralund har tidligere arbejdet med udvikling af forretninger inden for digitalt baseret handel. Han er mangeårigt medlem af bestyrelsen i FDIH og er i dag næstformand.

”Med Niels i spidsen for FDIH kan vi fortsætte den stærke vækst og øge vores indflydelse på e-handlens rammevilkår. E-handel får i de kommende år en central rolle som afsætningskanal for danske virksomheder, ligesom sammensmeltningen mellem de fysiske butikker og netbutikker vil stille nye krav til virksomhederne," siger FDIH's bestyrelsesformand Per Rasmussen.

Interesseorganisationen FDIH har 1000 medlemmer, der repræsenterer over 2000 e-handelsbutikker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs