MediaWatch

FDIH får ny direktør

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, henter ny adm. direktør i betyrelsen. Annette Falberg skifter til Dansk Industri.

Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH, får ny adm. direktør 1. november 2015, når Niels Ralund overtager ledelsen af foreningen. Han afløser Annette Falberg, der 1. november tiltræder som direktør for DI Handel.

Det skriver FDIH i en pressemeddelelse.

Niels Ralund har tidligere arbejdet med udvikling af forretninger inden for digitalt baseret handel. Han er mangeårigt medlem af bestyrelsen i FDIH og er i dag næstformand.

”Med Niels i spidsen for FDIH kan vi fortsætte den stærke vækst og øge vores indflydelse på e-handlens rammevilkår. E-handel får i de kommende år en central rolle som afsætningskanal for danske virksomheder, ligesom sammensmeltningen mellem de fysiske butikker og netbutikker vil stille nye krav til virksomhederne," siger FDIH's bestyrelsesformand Per Rasmussen.

Interesseorganisationen FDIH har 1000 medlemmer, der repræsenterer over 2000 e-handelsbutikker.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs