MediaWatch

Kommunikationsdirektør forlader Danish Crown

Kommunikationsdirektør Anne Villemoes forlader kødkoncernen Danish Crown.

Anne Villemoes, i grønt, forlader posten som kommunikationsdirektør i Danish Crown | Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO/ARKIV

Kødkoncernen Danish Crown skal på jagt efter en ny direktør til at stå i spidsen for virksomhedens kommunikation.

Efter ti år som kommunikationsdirektør i Danish Crown har Anne Villemoes valgt at gå nye veje. Hun fratræder, når årets resultat offentliggøres ved udgangen af november i år.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

"Vi har haft et godt og tæt samarbejde i ti år, og det er naturligt, at begge parter er klar til at se på tingene med nye øjne. Vi har valgt at følge opgaverne fornuftigt til dørs, og vi har bedt Anne Villemoes om at hjælpe med at definere profilen på den, der skal overtage jobbet, som vi forventer vil blive besat eksternt," siger CEO for Danish Crown Kjeld Johannesen.

De kommende måneder vil Anne Villemoes varetage opgaven som rådgiver for direktion og formandskab og følge en lang række opgaver til dørs – herunder udarbejdelsen af årsrapport og lignende. Hun vil også fortsat fungere som strategisk sparringspartner i koncernens kommunikationsafdeling frem til udgangen af november, hedder det videre.

"Det har været en fantastisk og lærerig oplevelse at være med til at skabe nye værktøjer og sætte Danish Crown på kortet på en ny måde. Men nu trækker det i mig for at prøve kræfter med nye opgaver i et andet regi. Efter nøje overvejelse bliver det i rollen som selvstændig kommunikationskonsulent, når vi har afrundet det gode samarbejde i Danish Crown familien," siger Anne Villemoes, der er kendt for at kalde en spade for en spade og ikke gå af vejen for at ruske op i baglandet, der som bekendt er danske svineproducenter.

Som tidligere beskrevet på FødevareWatch har Villemoes været på en nylig liste over 100 af mest indflydelsesrige kommunikationsfolk i verden. Det var på listen "The Holmes Report's Influence 100" fra analysevirksomheden Holmes Report.

Anne Villemoes fremhæves som direktøren, der har sikret Danish Crown et godt ry i en branche, hvor omdrejningspunktet handler om at slå dyr ihjel.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs