MediaWatch

Tidligere DR-direktør bliver kommunikationschef i Region Hovedstaden

DR's tidligere direktør for kommunikation og HR bliver Region Hovedstadens nye kommunikationsdirektør.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Godt et år efter afskeden med DR sætter tidligere direktør for DR's kommunikation og HR, Elisabeth Geday, sig i spidsen for region hovedstadens kommunikationsarbejde.

Det sker 12. august, hvor hun tiltræder som kommunikationsdirektør, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

Elisabeth Geday blev efter tre år i DR fyret i forbindelse med, at DR i august sidste år indledte en sparerunde og slog to direktørområder sammen. Her kom HR og Kommunikation under samme paraply som som Jura, politik og strategi, og dette områdes direktør, Caroline Reiler, blev direktør for det udbyggede område.

Elisabeth Geday er uddannet cand.scient. pol. fra Aarhus Universitet og har ud over public service arbejdet med rådgivning og lobbyarbejde, oplyser regionen, og tager udover stor politisk forståelse et bredt netværk med sig til regionen. Hun har også siddet i Folketinget for Det Radikale Venstre fra 2005 til 2007.

Selv ser hun flere ligheder mellem pucblic service og regional forvaltning.

"Der er faktisk store paralleller mellem DR og Region Hovedstaden. Der er rigtig mange holdninger til de opgaver, som henholdsvis DR og Region Hovedstaden løser for fællesskabet, og der er altid meget på spil," siger Elisabeth Geday i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs