MediaWatch

Brøndby ansætter ny kommunikationschef

Ny kommunikationschef for fodboldklubben Brøndby IF kommer med international erfaring fra bl.a. Mattel.

Brøndby IF har ansat Christian J. Schultz som ny kommunikationschef, skriver klubben.

Ansættelsen sker efter den tidligere kommunikations- og marketingdirektør Anders Bay forlod klubben efter uoverensstemmelser med ledelsen om hans fremtidige rolle. Anders Bay er efterfølgende blevet hyret af SBS Discovery som redaktionschef.

Christian J. Schultz, 38, har senest været selvstændig rådgiver og har tidligere været kommunikationsdirektør for den amerikanske legetøjskoncern Mattel i Europa, chefrådgiver hos Nordea Markets og ansvarlig for kommunikation hos ingeniørvirksomheden COWI, skriver klubben.

"Med ansættelsen af Christian får vi et unikt sæt kompetencer, der gør, at vi kan styrke kommunikationen med fans, medier og ikke mindst samarbejdspartnere. Med sine erfaringer fra globale og danske virksomheder er Christian garant for, at vi fortsætter den positive udvikling i vores dialog med omverdenen," siger adm. direktør Jesper Jørgensen i meddelelsen.

Christian J. Schultz tiltræder jobbet den 1. juni 2015.

Discovery snupper vraget Brøndby-direktør

Superliga tv-pakke bliver med Brøndby

Usædvanlig seerstorm til bundopgør 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs