MediaWatch

Kommunikations-direktør skifter fra Nordea til TDC

Nordeas kommunikationsdirektør skifter til TDC, hvor hun skal arbejde med tv- og telegigantens omdømme og image.

Foto: TDC

46-årige Pia Stoklund skal fremover være kommunikationschef hos tv- og teleselskabet TDC. Hun kommer fra en lignende stilling i storbanken Nordea, skriver Børsen.

"Vi har brug for en stærk og integreret kommunikationsplatform i vores arbejde med koncernens omdømme og image i de kommende år. Til det formål har vi været ude efter en erfaren profil, og det har vi fået med Pia Stoklund," siger Carsten Dilling, koncernchef i TDC, til Børsen.

Hos Nordea var Pia Stoklund ansvarlig for intern og ekstern kommunikation i Nordea i Danmark og havde ansvaret for den interne kommunikation på tværs af Nordea-gruppen.

Pia Stoklund starter som TDC's nye kommunikationsdirektør senest 1. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs