MediaWatch

CNN: Brian Williams færdig som nyhedsvært hos NBC

Den suspenderede amerikanske nyhedsvært Brian Williams vender angiveligt ikke tilbage til skærmen som vært for nyhedsflagskibet NBC Nightly News.

Den amerikanske nyhedsvært Brian Williams, der blev suspenderet af NBC i februar, fordi han opfandt begivenheder fra Irak-krigen, kommer ikke tilbage til skærmen som vært for flagskibet  Nightly News, oplyser CNN ifølge The Guardian.

CNN citerer anonyme kilder for, at NBC og Williams er nået til en aftale om, at han bliver på tv-stationen, når hans suspendering udløber til august - men at han får en anden rolle end den prominente som news anchor.

Brian Williams blev hovedvært på NBC Nightly News i 2004, men kom i søgelyset først på året, efter han fortalte forskellige og urigtige versioner af sine oplevelser under et angreb på amerikanske helikoptere under Irak-krigen i 2003.

NBC-anker indrømmer løgn om Irak-reportage

Medier: Nyhedsværts løgn koster tv-formand jobbet

NBC-anker tager fri efter løgn om Irak-reportage

NBC-anker indrømmer løgn om Irak-reportage 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs