MediaWatch

CNN: Brian Williams færdig som nyhedsvært hos NBC

Den suspenderede amerikanske nyhedsvært Brian Williams vender angiveligt ikke tilbage til skærmen som vært for nyhedsflagskibet NBC Nightly News.

Den amerikanske nyhedsvært Brian Williams, der blev suspenderet af NBC i februar, fordi han opfandt begivenheder fra Irak-krigen, kommer ikke tilbage til skærmen som vært for flagskibet  Nightly News, oplyser CNN ifølge The Guardian.

CNN citerer anonyme kilder for, at NBC og Williams er nået til en aftale om, at han bliver på tv-stationen, når hans suspendering udløber til august - men at han får en anden rolle end den prominente som news anchor.

Brian Williams blev hovedvært på NBC Nightly News i 2004, men kom i søgelyset først på året, efter han fortalte forskellige og urigtige versioner af sine oplevelser under et angreb på amerikanske helikoptere under Irak-krigen i 2003.

NBC-anker indrømmer løgn om Irak-reportage

Medier: Nyhedsværts løgn koster tv-formand jobbet

NBC-anker tager fri efter løgn om Irak-reportage

NBC-anker indrømmer løgn om Irak-reportage 

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs