MediaWatch

NBC-anker indrømmer løgn om Irak-reportage

Vært på et af USA's mest sete nyhedsprogrammer, Brian Williams, har indrømmet, at han løj om at have været i et dramatisk helikopterstyrt under en Irak-reportage i 2003.

Karrieren er sat på spil for amerikanske NBC's "Mr. News", Brian Williams, efter han i denne uge har indrømmet, at han løj om at have været om bord en helikopter, der blev skudt ned under en reportage for NBC Irak i 2003, skriver BT.

Brian Williams, der er vært på NBC's nyhedsflagskib 'NBC Nightly News', har efter episoden hævdet, at han befandt sig i helikopteren, da den blev ramt af antiluftskyts, gik i brand og måtte nødlande. En dramatisk historie, der var med til give Brian Williams et navn som reporter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs