MediaWatch

Readly henter tidl. Bonnier-chef

Svenske Readly, der er blevet kaldt "Spotify for magasiner", henter tidligere Bonnier-chef til ny post som international salgschef.

Foto: Pressefoto, Readly

Den svenskbaserede digitale magasinkiosk Readly, der har udmeldt planer om en dansk lancering inden et år, har netop ansat en tidligere Bonnier-chef til at stå for kioskens internationale ekspansion. Det skriver Readly i en pressemeddelelse.

Readly har til sit internationale selskab, Readly International, hyret Joakim Bergman, der i foråret forlod en stilling som salgschef i Asien for Bonniers magasinformat Mag+ og international magasinsalgschef for Asien og Mellemøsten for Bonnier International Magazines AB.

I Readly tiltræder han en nyoprettet stilling som salgschef for Europa og Asien. Readly er allerede introduceret på det amerikanske marked, bl.a. med en række amerikanske Bonnier-titler i porteføljen, og har planer om at ramme Storbritannien i løbet af foråret. Det er de aktiviteter og selskabets videre ekspansion, herunder altså muligvis i Danmark, Joakim Bergman får ansvaret for.

Joakim Bergman har mere end 10 års erfaring fra Bonnier-koncernen.

Magasinmastodonter: Lad os se, hvad Readly kan
Spotify for magasiner: Vi er i Danmark om et år
Magasinernes svar på Spotify har Danmark i kikkerten
Global: Svensk "magasin-Spotify" lancerer i USA 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs