MediaWatch

Magasinernes svar på Spotify har Danmark i kikkerten

Efter lanceringer USA, Storbritannien og Tyskland er Danmark i næste geled for Readly, der for en fast pris giver adgang til at læse en lang række magasiner.

Der bliver masser af læsestof, når tjenesten Readly åbner i Danmark.

Og det er der nu udsigt til, skriver Politiken. Den svenske platform giver - ligesom Spotify gør for musik, giver fri adgang til en række magasiner for et fast beløb om måneden. Den er netop lanceret i USA, og efterfølgende sker det også i Storbritannien og Tyskland. Efter de tre lande bliver det efter planen Danmarks tur, lyder det fra Readly.

”Vi er blevet mødt med stor interesse fra de amerikanske forlag. Næsten hver uge henvender nye forlag sig til os og ønsker at være med. Nu er vi startet i USA, men vi åbner også snart i England og Tyskland. Derefter arbejder vi på at komme ind i Danmark. Vi kigger på mulighederne, men jeg kan ikke sige noget om, præcis hvornår eller hvad, der kommer til at ske,” siger Readlys direktør Per Hellberg til Politiken.

I Sverige koster tjenesten 99 svenske kroner om måneden, og i USA har brugerne i første omgang adgang til 75 forskellige magasiner.

Global: Svensk "magasin-Spotify" lancerer i USA

Historiemagasiner trodser printkrise

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs