MediaWatch

Landsretten øger Infopaq-erstatning til Danske Medier

Tidligere ledelse i Infopaq er dømt til personligt at betale 370.000 kr. til Danske Medier. Beløbet i landsrettens dom en forhøjelse af byrettens afgørelse.

Foto: Colourbox

Tirsdag dømte Østre Landsret den tidligere ledelse i Infopaq til at betale 370.000 kr. i erstatning til Danske Medier. Udover erstatningsbeløbet skal de tre tidligere medlemmer af Infopaqs ledelse betale renter og sagsomkostningerne. Det skriver Danske Medier på sin hjemmeside.

Dommen i landsretten er resultatet af en ankesag, hvor byretten sidste år gav Danske Medier medhold og dømte den tidligere Infopaq-ledelse til at betale erstatning på 225.000 kr. plus renter og sagsomkostninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs