MediaWatch

Telia i Sverige fjerner SBS-kanaler efter forhandlingsstrid

700.000 svenskere står til at få fjernet SBS Discoverys kanaler fra deres tv-pakke allerede fra i morgen. De to parter har ikke kunnet blive enige om vilkårene for en ny aftale.

Foto: Jan Dagø/Polfoto

Det er ikke en aprilsnar, forsikrer Telia og SBS Discovery i Sverige, når kanaler som Kanal 5, Discovery og Eurosport allerede fra i morgen kan være pillet ud af tv-pakken hos 700.000 svenskere. Det skriver nyheter24.se.

Dermed ryger muligheden blandt andet for at følge med i Sveriges kvalifikationskampe til EM i fodbold og andre populære tv-tilbud indtil videre for Telias kunder allerede fra i nat. De præcise omstændigheder omkring sammenbruddet ønsker parterne ikke at klarlægge, men pressechef for Telia i Sverige Irene Krohn siger:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs