MediaWatch

Informationschef stopper hos SBS Discovery

Jesper Jürgensen træder ned fra posten som informationschef hos SBS Discovery - nu Discovery Networks - ved udgangen af marts. I stedet skal han være kommunikationschef hos Dansk Golf Union.

Jesper Jûrgensen

Jesper Jürgensen skal fra april stå i spidsen for kommunikationen hos Dansk Golf Union, og han stopper efter ni år som informationschef for SBS Discovery, skriver han i en pressemeddelelse.

Sidste arbejdsdag hos Discovery er 27. marts, hvor en af de store opgaver de seneste to år har været at tegne kommunikationen i forbindelse med Discovery Communications overtagelse af SBS Danmark. Han har også profileret koncernen på mange mediepolitiske spørgsmål.

"Jeg skal være rådgiver for klubberne, chef for en mindre kommunikationsafdeling, en del af den daglige ledelse og slipper heldigvis ikke helt public affairs-området, selvom sagerne bliver af en anden karakter. Jeg er engageret golfspiller og derfor personligt motiveret af at gøre en forskel hos DGU og være med til at genfortælle historien om golfsporten og synliggøre de mange fordele," skriver han i meddelelsen.

Jesper Jürgensen har været del af ledergruppen for Discovery Networks Denmark. Han blev hentet til SBS af daværende direktør Henrik Ravn i begyndelsen af 2006, hvor kanalerne hed TvDanmark1 og TvDanmark2.

Discovery's mangeårige pressechef Lennart Løfberg overtager en del af opgaverne.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs