MediaWatch

Informationschef stopper hos SBS Discovery

Jesper Jürgensen træder ned fra posten som informationschef hos SBS Discovery - nu Discovery Networks - ved udgangen af marts. I stedet skal han være kommunikationschef hos Dansk Golf Union.

Jesper Jûrgensen

Jesper Jürgensen skal fra april stå i spidsen for kommunikationen hos Dansk Golf Union, og han stopper efter ni år som informationschef for SBS Discovery, skriver han i en pressemeddelelse.

Sidste arbejdsdag hos Discovery er 27. marts, hvor en af de store opgaver de seneste to år har været at tegne kommunikationen i forbindelse med Discovery Communications overtagelse af SBS Danmark. Han har også profileret koncernen på mange mediepolitiske spørgsmål.

"Jeg skal være rådgiver for klubberne, chef for en mindre kommunikationsafdeling, en del af den daglige ledelse og slipper heldigvis ikke helt public affairs-området, selvom sagerne bliver af en anden karakter. Jeg er engageret golfspiller og derfor personligt motiveret af at gøre en forskel hos DGU og være med til at genfortælle historien om golfsporten og synliggøre de mange fordele," skriver han i meddelelsen.

Jesper Jürgensen har været del af ledergruppen for Discovery Networks Denmark. Han blev hentet til SBS af daværende direktør Henrik Ravn i begyndelsen af 2006, hvor kanalerne hed TvDanmark1 og TvDanmark2.

Discovery's mangeårige pressechef Lennart Løfberg overtager en del af opgaverne.

Mere fra MediaWatch

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs