MediaWatch

Femina får bolig-lillesøster

Allers dameblad får fremover følgeskab af boligmagasinet ’Indret’ fire gange årligt. Magasinet skal fokusere på indretning, der holder budgettet. Dermed udfylder det et hul i markedet, mener chefredaktør.

Magasinet ’Femina Indret’ gør Femina følgeskab i det kommende nummer. Det vil det efter planen gøre fire gange årligt, skriver Aller i en pressemeddelelse.

Ifølge Feminas chefredaktør Camilla Kjems, der får samme titel for Femina Indret, så skal bladet gøre boligindretning ”opnåeligt”, og dermed udfylder det i hendes øjne et hul i markedet.

”INDRET guider læserne gennem junglen af interiør- og boligbutikker og hjælper med at prioritere mellem det dyre og det billige, så budgettet går op. Kunsten er ganske enkelt at vælge rigtigt – både når man investerer i dyrt design, og når man går i IKEA,” siger hun pressemeddelelsen.

Magasindirektør hos Aller, Charlotte Riparbelli, ser udvidelsen med Femina Indret som en naturlig forlængelse af, at Aller for nyligt samlet boligmasinerne i fælles fagredaktion.

Med Indret udgiver Aller Magasiner nu en bred portefølje af boligbrands, der både tilgodeser annoncørernes og læsernes behov. Porteføljen spænder fra Elle Decoration til Mad & Bolig og Indret og dækker dermed bredt på tværs af markedet,” siger hun i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs