MediaWatch

Google og Tag Heuer i nyt smartwatch-partnerskab

Apples kommende smartwatch kan se frem til konkurrence fra Google, der har annonceret partnerskab med den schweiziske urgigant Tag Heuer.

Foto: Jens Meyer/AP/Polfoto/Arkiv

Den schweiziske urgigant Tag Heuer har annonceret et nyt partnerskab med Google og Intel, der i samarbejde skal udvikle et nyt smartur. Virksomhederne signalerer således, at de vil tage kampen op med elektronikkæmpen Apple, der er på trapperne med sit første smartur nogensinde

Det skriver Financial Times.

Trækket viser en klar intention fra Google om at følge efter Apple i luksussegmentet for "wearable teknology", mens Intel nu får chancen for at gøre op for fiaskoen på smartphonemarkedet.

"Det transatlantiske partnerskab er et ægteskab mellem teknologisk innovation og troværdigt urmageri," siger Jean-Clause Biver, der leder LVMH's urafdeling, med reference til samarbejdet mellem 155-årige Tag Heuer og 17-årige Google.

Det nye ur vil køre på Googles operativsystem og ventes at lande i butikkerne i november i år. Et gennemsnitligt Tag Heuer-ur koster lidt over 3500 euro, men Jean-Clause Biver ville ikke gisne om prislejet for det kommende smartwatch.

Tag Heuer-chefen håber, at han med smarturet kan få flere unge til at gå med ur, og han forventer, at det vil medføre en øget interesse for klassiske, schweiziske ure.

"Selvfølgelig vil jeg gå med det (smarturet, red). Jeg tror endda jeg vil gå med to - et på hvert håndled," tilføjer Jean-Clause Biver.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs