MediaWatch

Lundbeckfonden får sin første kommunikationschef

Lundbeckfonden har hentet erfarne kræfter fra olie- og energibranchen til at blive fondens første kommunikationschef. Fonden skal være mere synlig og åben, lyder det fra Lene Skole.

- | Foto: Shell

Det er et ønske om at skabe mere opmærksomhed og blive mere åben, der nu har fået Lundbeckfonden til at opruste på kommunikationsfronten og ansætte fondens første kommunikationschef.

Valget er faldet på 49-årige Regitze Reeh, der kommer fra en stilling som kommunikationschef i Shell, hvor hun har været de seneste 10 år. Det oplyser Lundbeckfonden i en pressemeddelelse.

”Ansættelsen af Regitze Reeh er et led i at skabe mere opmærksomhed og åbenhed om fondens arbejde og synliggøre vores mange aktiviteter. Regitze Reeh har solid strategisk kommunikationsfaglig baggrund og erfaring fra internationale organisationer i forskellige størrelser og brancher. Jeg ser frem til, at Regitze bliver en del af fondens ledelsesteam og er sikker på, at hun kan løfte den meget vigtige opgave med at videreudvikle og implementere fondens profil i såvel Danmark som internationalt samt medvirke til at sikre fondens aftryk i den offentlige og politiske debat på sundhedsområdet," siger Lene Skole, adm. direktør i Lundbeckfonden.

Regitze Reeh tiltræder stillingen den 1. april.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs