MediaWatch

Frank Jensen har fundet Jakob Elkjær-afløser

Rikke Egelund tiltræder som ny pressechef for overborgmester Frank Jensen og afløser tidligere mediejournalist Jakob Elkjær på posten.

Foto: Torben Strøyer

Sekretariatet hos Københavns overborgmester, Frank Jensen, får ny bemanding.

Ny chef for sekretariatet er Kasper Graa Wulff, mens Rikke Egelund tiltræder som ny pressechef den 16. februar. Hun afløser tidligere mediejournalist Jakob Elkjær, som i november forlod jobbet for at blive chefredaktør på Magisterbladet. 

Rikke Egelund er 47 år og er uddannet journalist. Hun har en mangeårig karriere på Politiken bl.a. som journalist på Christiansborg og som nyhedsredaktør, ligesom hun har været særlig rådgiver for Lene Espersen (K) i Udenrigsministeriet og pressechef for sundheds- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune, Ninna Thomsen (SF). Senest kommer hun fra et job som kommunikationschef for Rigspolitiet.

Tidligere mediejournalist ny chefredaktør på Magisterbladet 

Kasper Graa Wulff er 36 år og uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, og sprogofficer i russisk. Han kommer fra en stilling som souschef i Overborgmesterens Sekretariat og har tidligere blandt andet arbejdet som souschef i Socialdemokraternes Analyse- og Informationsafdeling og konsulent i Rambøll Management.

Jakob Elkjær ny pressechef for Frank Jensen

Jakob Elkjær stopper på Journalisten 

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs