MediaWatch

Burson-Marsteller henter ny leder hos Stagis

Som led i en ’oprustning på seniorkompetencer’ henter kommunikationsbureauet Anne Køster ind til en manager-position.

Anna Køster | Foto: Burson-Marsteller

Det internationale kommunikationsbureau Burson-Marsteller henter en ny senior-medarbejder, skriver det i en pressemeddelelse.

Anne Køster får titel af manager og kommer fra en stilling som director for PR og Kommunikation hos Stagis, hvor hun har arbejdet med corporate branding. Hun skal bidrage med kompetencer i fra hendes tidligere arbejde med kunder inden for områder som uddannelsesinstitutioner og kommuner samt virksomheder inden for fødevarer, livsstil og IT.

Ifølge adm. direktør i den danske del af Burson-Marsteller, Niels Buchardt, er ansættelsen led i en oprustning i forhold til senior-medarbejdere.

”Oprustningen med en stærk manager til Burson-Marstellers daglige ledelse er blot ét skridt på vejen til at cementere Burson-Marstellers rolle på det danske marked som foretrukken kommunikationsrådgiver med en strategisk, kreativ og fakta-baseret tilgang. Jeg er glad for at have Anne om bord. Vi har før samarbejdet i Public Relations Branchen, og jeg ser frem til at kunne trække på hendes personlige drive, engagement og solide håndværk,” siger han i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs