MediaWatch

Burson-Marsteller henter ny leder hos Stagis

Som led i en ’oprustning på seniorkompetencer’ henter kommunikationsbureauet Anne Køster ind til en manager-position.

Anna Køster | Foto: Burson-Marsteller

Det internationale kommunikationsbureau Burson-Marsteller henter en ny senior-medarbejder, skriver det i en pressemeddelelse.

Anne Køster får titel af manager og kommer fra en stilling som director for PR og Kommunikation hos Stagis, hvor hun har arbejdet med corporate branding. Hun skal bidrage med kompetencer i fra hendes tidligere arbejde med kunder inden for områder som uddannelsesinstitutioner og kommuner samt virksomheder inden for fødevarer, livsstil og IT.

Ifølge adm. direktør i den danske del af Burson-Marsteller, Niels Buchardt, er ansættelsen led i en oprustning i forhold til senior-medarbejdere.

”Oprustningen med en stærk manager til Burson-Marstellers daglige ledelse er blot ét skridt på vejen til at cementere Burson-Marstellers rolle på det danske marked som foretrukken kommunikationsrådgiver med en strategisk, kreativ og fakta-baseret tilgang. Jeg er glad for at have Anne om bord. Vi har før samarbejdet i Public Relations Branchen, og jeg ser frem til at kunne trække på hendes personlige drive, engagement og solide håndværk,” siger han i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs